uFeel.me
***(той е...)
Автор: doreto66,  28 октомври 2008 г. в 17:21 ч.
прочити: 369

 

той Е
весел и тих и игрив
и обИчен
топъл и галещ
и див
сърдит и бодящ
и неспирен
хапещ и зъл
и мъглив
сладък и давещ
и леден
мътен и черен
и тъжен
и цветен
и нежен

той
разрушава
без да го иска
и създава
без да е учил

просто...
роден е
от дъх на небе
и от капка
в себе събрала
света

той е...твой

Негово Величество
Дъждът

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me