uFeel.me
това е животът
Автор: MarielaPetrova,  24 август 2009 г. в 13:34 ч.
прочити: 410
Животът е гаден, животът е смешка,
пред тебе роптай, зад тебе се смей.
Повярваш ли в него, предаден се считай,
не бива,не трябва, не смей.

Животът е дажба, порция единична,
взимай и бягай, че след теб идва и друг,
после се считай за поредната грешка
и ще видиш не всичко свършва до тук.

Животът е хумор, по-черен от всякога,
иска в собствен пожар и ти да гориш,
жертвена клада за теб пригодил е,
за да не си жертвата, трябва да бдиш.

Животът е хаос, коридори без изход,
искаш в него да бъдеш велик,
но някой отгоре ти слага рогата
и строго ти казва: "Ти си още лаик!"

Хайде избирай си ролята,филма започва
иди при актрисите, избери си една,
те всичките чакат своите принцове
бляскави идеи, мечти без вина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me