uFeel.me
тишина
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 365
Тишина.И сякаш всичко е замряло,
потънало в своята тъга,
дори звездите са самотни
огрени в луна светлина.


И нито полъх,нито звук
разкъсват вечерната пустота,
която някак тихо,невидимо
обзема цялата душа.


Нима звездите вече са студени
и вдъхват мраз на цялата земя,
а може би облаците уморени,
закриват истинската звездна топлина.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me