uFeel.me
ти си лъжа
Автор: daniela_2005,  8 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 264
Ти не си такава,за каквато се водеше-ти си лъжа!
Ти не си приятелка-ти си измама!
Знаех,че има много хора,които ми се пишат за приятелки,а не са-е...ти си от тези хора!
Ти не си добър човек-ти гледаш само себе си!
Аз те обичах-ти си ме мразила!
Аз ти вярвах-била си просто лъжа!
Ти мислиш,че може света да е в краката ти-но не е така!
На края сама ще страдаш,но ще си без душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me