uFeel.me
терминал
Автор: blackmirror,  24 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 339
Терминалът, беше място за сбогуване,

за последните, навярно тежки думи,

за усмивката - престорената, вялата,

за последната целувка, помежду ни...



Там, столовете сълзи безброй са сбирали,

на бащи и майки, влюбени, разлюбени,

на души, кървящи с болката, разбиращи

че във този свят, били са се изгубили...



Между пръстите треперещи и стискащи,

и очите, молещи сълзи да спрат,

погледът кове във листът - ценна истина,

с номер на седалка... Град... и край на път.



Самолетът, всички чанти натовари,

просто хората са ръчния багаж.

А двигателите включени, повтарят,

че раздялата - била е за кураж.



Терминалът, беше пътят и раздялата,

беше гроб, за триста чувства и съдби.

А усмивката - престорената, вялата

бе усещането, че ще сме сами...








    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me