uFeel.me
там някъде
Автор: estir,  23 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 328
1.Една борба, една молба
към теб, към всичко и към всички..
Една сълза, една крещяща душа
една неизвестна съдба...

2.И плача тихо скрита в ъгъла сама
и моля Бог с една единствена молба.
Да спра да страдам и живея в самота
да не усещам вече ударите на злокобната кама.

3.Там някъде, аз знам, че ме чака всичко това
и аз вървя към него с високо вдигната глава.
Тичам,бързайки да уловя мига
тичам,защото ме е страх да живея в самота..

4.Уморих се от страха...
уморих се да живея в лъжа...
И за това тичам и не обръщам внимание
на раните в мен,на сълзите и ударите на камшика...

5.Сърцето ми бие устремено, тялото ми стене уморено
но аз не спирам, а все по-забързано вървя...
Защото там някъде е всичко това,
за което се моля всяка нощ скрита в ъгъла сама...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me