uFeel.me
такава съм
Автор: sheherezada,  3 март 2009 г. в 13:46 ч.
прочити: 628
знаеш ли
омръзнало ми е от такива
като теб -
мислещи се за
бог, а нямат дори
усмивка с която
да се завият.
не бързай да ме
слагаш в рамка.
аз съм неограничена.
ще те удавя
в мислите си без да
ми пука.
ще те хвърля на
вълците озверели
за плът
или ще те подпаля
жив,
преди отново да
изречеш някоя глупост
от която ми се
разтреперва ченето
с готовност
да те пратя по дяволите.
аз не съм като тези
които си чукал,
преди да ме срещнеш.
не давам пет пари
за това
че ме обичаш.
и не ме интересува че имаш
последен модел ферари с
удобна задна седалка.

такава съм.кучка.
още от малка.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me