uFeel.me
***(сухо слънце)
Автор: doreto66,  18 септември 2008 г. в 14:38 ч.
прочити: 384

 

Пропука се вятърът.
Натроши се.
По очите ожули небето
сухото слънце.
Мъгливо захлипа
на дърветата в пръстите.
И заплака.
На дъжда в жълтите шепи
прозорците свиха се.
Зад меки пердета
притихнаха,
в очакване на... птиците.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me