uFeel.me
suffer well
Автор: dressy,  8 октомври 2008 г. в 09:15 ч.
прочити: 504

като ти влиза кофти образа

смени нивото, копеле

има толкова избор по ъглите

не чакай да получиш затъмнение

просветление изумление

на всяка крачка изкушение

или еуфория по Келвин

не се напрягай

колкото и да страдаш

перъдайза е за невежите

можеш само да полежиш под палмата

с платнени листа

и да цъкаш с език колко ти е готино

да си поръчаш евтин коктейл

със недостатъчна доза искреност

за да не ти скапе мислите

или качествените намерения

светъл лъч

розите са за оня малкия

нека си ги полива

и нека си рисува овци до припадък

след завоя

има само участъци с добре

залепени стикери указващи посоката

кафене с пластамасови столове

и дъжд

другото си е част от пейзажа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me