uFeel.me
солено и студено
Автор: Laska,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 564
сълза
не я преглъщам
знам
солена е и горчи
но дано отмие
липсата ти

от луната
капе бавно
студена светлина
а хризантемите
пак тихо
плачат

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me