uFeel.me
сняг
Автор: listenze,  27 декември 2010 г. в 18:01 ч.
прочити: 243

Погледнах вънка през обледенен прозорец –

от калния ми, черен двор, снегът за нощ е сътворил

                           като за снежните палати бална зала.

Парцалите на нощната тъма са благородно посивели-                                 драпирани изящно по ъглите на белия дувар.

Кокичетата смели, изцяло са изчезнали под белота.

Преплетени със бяло клони, ограждат границите на света.

Студът дори е някак си  приемлив, особено сред тишина

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me