uFeel.me
смъртен
Автор: Zelenvik,  13 юни 2013 г. в 06:57 ч.
прочити: 371
всички сме смъртни
ядем се до кокал
жила с отрова
китарата стара звъни
на пресекулки се диша
сълзи
капчици кръв
някой отпива...
доволен край тебе седи
рови душата ти
с кинжали  въпроси...
последна цигара
чаша с вода
изстрел в главата
тишина и покой
край и начало
китарата стара
със струна една
потъна в тъга...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me