uFeel.me
слънцето ми
Автор: Laska,  4 декември 2008 г. в 13:19 ч.
прочити: 486

слънцето ми
тъмен облак го изяде
бездушен вятър
го отвя
леден дъжд
жарта угаси му
гарван черен
сянката си над него
простря

слънце
облаците околовръст ще изрина
вятъра
в пазвите си ще прибера
леда около теб
с усмивка ще срина
а гарвана
ще срази на славея ми песента

слънце...
покажи се

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me