uFeel.me
слънчево /хайку/
Автор: laska,  5 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 572
Снежинки чезнат,
слънце гали с усмивка,
настъпва пролет.

* * *

Звезди бледнеят,
поле се къпи в роса,
изгрява утро.

* * *

Цветя разцъфват,
дървета зеленеят,
пее птичи хор.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me