uFeel.me
сияен ден
Автор: elityyy,  7 декември 2012 г. в 09:11 ч.
прочити: 270
Прекрасно утро сияен ден
защото вече съм щастлива
нали сега си ти до мен
и любовта ни е красива

С гордо вдигнати глави
вървим напред към светлината
и няма нищо да ни тежи
а любовта ни стопля ни сърцата

Ех вярвам вече че стават чудеса
защото срещнах те накрая
с магията на любовта
докоснахме безкрая

И сляхме се в едно начало
във уютната ни къща
и всички завидяха ни направо
но силата на любовта ни е могъща

И няма нищо по-красиво
уловихме с ръце мига
семейството е толкова дивно
че покорихме ние света

Кристално чисти и щастливи
могъщи като самодиви
раздаваме любов и доброта
с пълни шепи от душа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me