uFeel.me
сън
Автор: парнар,  19 май 2009 г. в 17:56 ч.
прочити: 337
Може би си измислица.
Или нощем вратата,
през която нахлуват
всички земни лета.
През която копнее
моят път да замине.
После в прах да се върне.
Или в бяла мъгла…

Може би си крилото,
дето нощем в прозореца
драска първите капки
от съня на дъжда.
Аз не зная…Не питам.
И не шепна молитва
на попътния вятър.
В тази топла трева…

Аз не зная…
Не питам…
Нека всичко остане
в тази нощ теменужена,
в тази сънна река.
Може би си измислица.
Или в мене жената,
чрез която живеят
всички земни лета…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me