uFeel.me
(самосъхранение)
Автор: abased,  12 ноември 2008 г. в 00:01 ч.
прочити: 521
печеля, 
 
пропадам,

все по-малко ми пука.
 
замразявам
  лъчите 

и забивам в тях тялото
си.
дълбая в
раните ти. 

и намирам себе си
досущ като мен,
  но мъртъв. 

игли, игли и синьо, синьо..
синьо..

венозна кръв
  и в нея облаците. 

имаш ли усещания? 
облаците и звезди 
и отпечатъци във времето. 
е било точно тук. 
ръцете ми са заровени 
във отдавна...

и ще дойде.
но толкова липсва. 
и сега тялото му е празно.
очите ти светят,
но не това скрива причината 
и всяка грешка е била последен миг, преди да удушиш част от сърцето си.
релсите служат, за да не се докоснем. ще ни боли. ще ни боли.
разруши сетивата!
изхаби съзнанието.
притъпи чувствата с болка,
прегърни ме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me