uFeel.me
сълзи
Автор: estir,  16 октомври 2008 г. в 15:43 ч.
прочити: 252

1.Сълзи солени от очите ми се стичат

  и устните ми с болка твойто име пак изричат.

2.Навън е светъл ден, а моята душа нощта витае

  всичко е тъй ведро, но моето сърце не спира да ридае.

3.Заради теб загърбих всичко, от което се нуждая

   погуби всичко в мен, дори желанието ми да мечтая.

4.Сълзи по моето лице се стичат

   сълзи солени, сълзи от кръв.

   В душата ми голяма дупка зее,

   а огънят в мен отдавна само тлее.

06.12.2003г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me