uFeel.me
сълза
Автор: choveka_bez_ime,  16 юли 2008 г. в 00:59 ч.
прочити: 497
Сълзите пак се стичат

по моето лице

какво ли пак ги кара

да избликват те?

Това не знае никой

само аз

и така ще си остане

аз ще съм отново "пас".

Но какво е то сълзата -

чиста капчица вода,

събрала в себе си

много болка и тъга.

капчици редят се много

и ето става дъжд,

а дъждът оставя локви

пълни със самота

и в тях играят си малките деца

неосъзнавайки те свойте дела

те превръщат нашата тъга

в радостна весела игра

и когато болката се изпари

остават само нашите мечти

да има повече деца

за да няма толкова сълзи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me