uFeel.me
съдба
Автор: gorocvet,  14 септември 2012 г. в 14:50 ч.
прочити: 247

 

Не съм сирена, нито девица, не съм горска фея, нито светица.

Не съм дете, нито жена, нито момиче.

Не съм цвете, което се крие в прегръдките на кривите ти коренища.

Не съм змия пълзяща по нагорещелите ти обли камъни.

Не съм поредното листенце, което ще натори сухата ти и безводна почва.

Не съм нито дъжда за реката ти, нито слънцето за посевите ти,

нито вълната във морето ти, нито пък плашилото за птиците ти...

 

Аз съм и всичко и нищо, пребивавам във тук и сега, меден поглед, душа и въздишка, цяла вселена, ала съм само една ...

 

С  думи празни наричат ме, на парчета разкъсват и сластно обичат ме тези, които не знаят моето истинско име...

На теб единствен днес  дарявам първия си стих,

 

обричам се и ти се посвещавам

дори и друго да решиш...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me