uFeel.me
ринги ринги рае
Автор: dressy,  10 октомври 2008 г. в 08:28 ч.
прочити: 632

това не е петък

а някаква неделя

затворена между

две крила на прозорец

събран от душа

и няколко останки светло

ринги ринги рае

стрелям напосоки

с ластик за коса

уцелвам сряда по кокалчето

неприбрано в ботуш

за дълбок сняг

това не е неделя

а тиган

пълен с пудра захар

с кладенче по средата

пльок-

добавете малко ванилия

и нещата ще се получат

ринги ринги рае

ако има простор някъде

да повися един следобед

да ми изсъхне

престилката за гости

оф

това не е петък

а някаква събота

за идване

между два часа

усмивки

запечатани чернобяло

както ти се харесва

забрави ако можеш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me