uFeel.me
разрушително
Автор: Borimir,  5 октомври 2012 г. в 09:25 ч.
прочити: 338

ЗАГУБИ ЛИ ПОСОКАТА В МОРЕТО,
ЧЕ МАЯКЪТ В НОЩТА НЕ ВИЖДАШ ТИ,
САМА ПРЕГРЪЩАШ БУРИТЕ И ЕТО
СЪРЦЕТО КАТО ПРИСТАН В БУРЯТА РАЗБИ.
ПИЯН ОТ МАЧТАТА СЕ ВЗИРАМ,
КОГА ЩЕ СВЪРШИ ПУСТОТО МУ ЛЯТО,
ЗА ЗИМАТА ЗА ТЕБ СЪМ ТИ СЪБИРАЛ
И МИДИ И БУТИЛКИ - ЧИСТО ЗЛАТО.
ВЪРНИ СЕ ЩЕ ТИ СВИРЯ НА ПИЯНО,
И ЩЕ ТИ ПЕЯ ОТ СВИРЕПИТЕ СИ ПЕСНИ,
ПИРАТ СЪМ АЗ - ТИ ЦВЕТЕ РАЗПИЛЯНО,
НЕДЕЙ СЕ СКИТА, СКИТНИЦО, КЪДЕ СИ? 
ЗАМРЪЗНЕ ЛИ МОРЕТО ЩЕ ДА ЗНАЕШ,
ЧЕ ЗАРАДИ ТЕБ АЗ БУРИТЕ СЪМ ПУСНАЛ,
НЕ МОЖЕШ ТИ ДА МИ ИЗБЯГАШ
И БОС ПО ЛЕДА ЩЕ ДА СЪМ ХУКНАЛ.
АКО ВЯТЪРЪТ ПРОНИЗАН ПАДНЕ,
НА КОРАБА И СКЪСА СЕ ПЛАТНОТО,
ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ЗАДЕТО МИ ОТКРАДНА
ДУШАТА И УМА УБИЛ СЪМ ГО /ГОРКОТО/
И АКО НАЙ-НАКРАЯ СЛЪНЦЕТО СЕ СКРИЕ,
ЗВЕЗДИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В МИГ НА ПЕПЕЛ,
ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ АКО В ПРЕГРЪДКА ТЕБЕ НЕ ЗАВИЯ
СВЕТА ЩЕ РАЗРУША ОТ ТУК НАВЕКИ! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me