uFeel.me
раждане
Автор: dany,  10 ноември 2010 г. в 14:34 ч.
прочити: 340
Роди се в благата Неделя,
най- прекрасното момче,
любовта ми да споделя
и да радва майчино сърце!

Слънце в мен изгря тогава,
радост бликна в моите очи,
нищо друго важно няма,
щом на този свят се появи!

Целувам те и сякаш се прераждам-
по-истинска и по- добра,
цветя в душата си засаждам
и сътворявам дъхава гора!

Ти всяваш в мен надежда,
че има по-добро от днес
и всичко мигом се нарежда
и няма вече нито болка, нито стрес!

Ти искриш и вдъхновяваш,
мое мъничко добро дете,
едва на дни си, а стопяваш,
всяка мъка в моето сърце!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me