uFeel.me
...разговор за Нея...
Автор: argonyk,  16 януари 2012 г. в 12:15 ч.
прочити: 183

... очите ù... очите ù да видиш, брат...

несрещани до днес очи със топъл цвят...

 

звучи от погледа мелодия не чута...

Очите ù - очите на кошута...

 

И с устни щом усмивка очертае,

повярвяй, брат, самия Дявол ще омае...

 

Жена ли? Не, приятелю, не е жена...

Начало е, и край... и много светлина...

 

Отдавна в тоя скапан свят живея -

жените са подобие на нея...

 

Ще трябва да я видиш, брат - ще видиш -

натръшкани от завист самодиви...

 

Жена, ти казвам, брат, жена и половина -

адамово ребро не е, не е от глина...

 

Жена е с главно Ж, жена-коприна...

Животът ми да беше с нея минал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me