uFeel.me
rain on me
Автор: dressy,  6 юли 2011 г. в 09:58 ч.
прочити: 260

бланка съм

с гълъб

мога да се топя като захар в спомена

останал в тетрадка

със ситно изписани букви s

и

ментовите ми коси

съм тъга от утрешен ден

врата на познанието отворена

в 5,25

и меката част на съня ми

ще търся сърцето си

останало на възглавницата

във всяко самотно легло на света

в което си бил сит

от неказани думи

мармалад

дъжд  de j\'adore

ако устните ти

изходят дългият път между дланите ми

вселената ще поспи

няколко минути в червена чанта с къси дръжки

и

ще съм лунно затъмнение

и ще умирам бавно

докато дъвчеш краищата на звездите

във всяко дълбоко поемане на дъх

важна и безпаметна

бланка съм

с гълъб

rain on me

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me