uFeel.me
пясъчно
Автор: Laska,  20 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 464
в ръцете ми пясък
излива се между пръстите
отвява го вятъра
гледам
как песъчинките изчезват
като отлитащи мечти
като проблясващи надежди
напразни
и се вслушвам
в тишината
чувам водопаден грохот
взирам се
в тъмнината
виждам взривна светлина
и търся
нещо
или някого
някъде
там

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me