uFeel.me
продължавам
Автор: Laska,  10 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 588
въздъхна тежко
после
тихо проплака
занизаха се бавно
един
два
три
пет
стана тясно
в мен
и като поток
от ръцете ми преляха
звуци
разводни се
пламъчето на свещта
заблестяха по стъклата
замръзнали мечти
а аз
продължавах
да галя клавишите
на рояла

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me