uFeel.me
преди 3 години
Автор: sweet_dream,  30 септември 2010 г. в 16:45 ч.
прочити: 226
Още докато се запознахме в \"skype\"
си помислих, че това е невъзможно,
но за мое щастие 3 години по-късно
се видяхме..
Не знаех дали си истински или не,
но това не ми попречи на чувствата...
Мислех си дали е възможно това
да се превърне в нещо красиво?
Е вече знам отговора -ДА!
Помня когато ми прати за първи път снимка
още докато те зърнах ии нещо ми трепна...
Да... там точно там... отвътре
Обикнах те още тогава
и все още те обичам!
Не искам вече да се разделяме!
Ти си мъжът на живота ми!
Обичам само и единствено теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me