uFeel.me
прах
Автор: Laska,  3 декември 2008 г. в 09:00 ч.
прочити: 407

прах
промъква се
през тъничките процепи
на времето
покрива плътно
с мънички частици
слънчевото радостно
превръща
в бездушно пепеляво-сиво
всичко цветно
стели се
дори паяжинките
се късат под товара
тежат от
прах
беззвучие
и пак прах
прах
от забрава

само в очите ми
твоята струна
продължава
да блести

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me