uFeel.me
***(пораснах ли?)
Автор: doreto66,  28 януари 2009 г. в 09:55 ч.
прочити: 448


Протягам мислите си
някъде назад,
когато дишането беше... лесно.

Припарване усещам
под клепачите
и пламъче как близва ми лицето.

На тортата
от свещи няма място -
прилича на... ядосан таралеж.

Кога се изтъркаляха
годините?! Пораснах ли?
Надявам се да разбера... След днес...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me