uFeel.me
помия
Автор: abased,  1 декември 2008 г. в 00:54 ч.
прочити: 484
убийците
махат ли, махат на хората.
Годишнина от смъртта Му,
"Честит празник, сънародници".
ще платите за кръвта по ръцете си!
по-скоро не. утешение и спокоен сън.
умри в толерантност! отвори ги.
две рани в едно сърце.
нова цифра, но все същата сянка.
демокрацията не се нарича така, знаеш ли?
смърт, и то истинска, точно пред заключените ти врати.
отегчително, нали, красавице? диктатори и зли гении са нашите учители.
човек със собствено мнение... похвала ли е това, или обида?
брой и брой, но спокойствието струва много повече от теб и мен.
не се случва за първи път, но този ще е за последно...
пукнатини на север и на юг. това не е наша война. А това е наше, но не е война,
а кома.
преклонена главица, а сабята си сече ли, сече...
как е възможно това нещо? Затвори очи. Кое?
въпросът е в лицето ти!
отговори!
отговори

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me