uFeel.me
***(покана)
Автор: doreto66,  30 септември 2008 г. в 01:49 ч.
прочити: 388

 

Каня Ви! По повод...
Неизвестен е денят.
Все още. Но..
Колкото по-скоро е...
Пък... дано да сте свободни!
Само трябва да сме много.
Най-пъстрите си дрехи облечете!
Заредете се с усмивки и
ведро настроение!
Тъмните нюанси забравете
(по мрака падаше си и по черното)!
Сълзите, моля, вкъщи оставете,
заедно със воплите зловещи.
Носете пролетни цветя,
завързани с балони шарени
(не ги обичаше, ама изобщо).

Да погребем Тъгата каня Ви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me