uFeel.me
под дъжд от лъчи
Автор: Laska,  29 август 2008 г. в 23:38 ч.
прочити: 588

замръзват нотите
в лятната жега
със скреж се покриват
щурците немеят
звездите
спират да ронят сълзи
росата я няма
само в мен
с глисандо
цигулка гласа си извива
и сред тишината
меко звучи

пробужда звездите
те заискряват
поглеждат надолу с плахи очи
два силуета в сумрака танцуват
бандонеон
и цигулка
под дъжд от лъчи

 

 

Astor Piazzolla: milonga del angel

http://www.youtube.com/watch?v=bbdakZjHTys&feature=player_embedded


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me