uFeel.me
песен за есенните улици
Автор: парнар,  20 октомври 2012 г. в 17:46 ч.
прочити: 250
Толкова улици

скитат в сърцето ми.

Някъде.

С твоя глас.

Знам, не обличам

с дъха си

лицето ти.

И… не сънувам мечта.


Толкова улици…

С дните.

И думите.

С летния вятър.

И мрак.

Спят, кадифени от погледи,

пейките.

В гарата.

С нощния влак…


Още горчи

от толкоз завръщане

сухият делничен хляб.

В хорските погледи,

сити от къшея,

търся за думите праг.


Есенни улици… С охра

под стрехите.

Плочник.

И стар тротоар.

Някъде… Някога…

В няколко преки

там разпилях младостта. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me