uFeel.me
пътуване
Автор: gorocvet,  6 ноември 2009 г. в 12:14 ч.
прочити: 262

 бледосин съм на прага на нищото
 бледосин като родила се скоро звезда
 бледосин съм на бога във лоното
 бледосин в светложълта мъгла
 бледосини стъпки оставих
 в бледосинята морна роса
 и огря по лицето ми слънцето и
 и затуптя във мен есента
 бледосин аз се вливам в пълноводна река
 бледосин аз ще стигна морето
 търсейки там в дълбините подводна скала
 и после и втора и трета, сиволунна пътека
 и в стръмното скачам към нова мечта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me