uFeel.me
парцал
Автор: dim-dam-dum_F,  15 януари 2010 г. в 22:27 ч.
прочити: 289
Да бъдеш парцал, е може би най-смисленото нещо в днешно време.
Да очакваш уважение е немислимо.
Особено от най-близките си хора.
Да вярваш, че имаш някаква стойност в този свят, е велика глупост!
Най-хубавото, което може да ти се случи, е да служиш на някого.
Най-удобно за собственото ти аз би било да забравиш себе си.
Да бъдеш никой.
Най-успешната формула е да СИ нищо.
Да спреш да се бориш.
И ще спре да те боли.
Да нямаш смисъл е важно.
Наложително е.
Днес няма смисъл в нищо.
Освен в парите, може би.
Само за тях се налага да мислим.
Само тях трябва да обича човек.
Ако изобщо \"човек\" е подходяща дума.
Той се изгуби.
Може би трябва да бъде изтрита от всички езици.
И бъде заменена със... парцал, маймуноподобно или нещо от сорта.
Диагнози като депресия... вече не съществуват.
Това е нормално състояние в \"човешкия\" \"живот\".
Любовта е хубав спомен от книгите.
Тези... най-старите, дебели и забравени почти.
Здравето е относително.
Закон... е фантазия.
Да се говори  за чувства...каквито и да са те, вече не е модерно.
А да се изпитват - забранено.
Да чувстваш, означава да си Анормален.
ДА си Някой е ТЪПО!
Съжалявам, ако разбивам нечии представи, драги ми читателю. ( ако изобщо са останали четящи. А и да има... скоро ще изчезнат)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me