uFeel.me
пълнолудие
Автор: Borimir,  17 октомври 2012 г. в 15:52 ч.
прочити: 299
За среща? Нощта е пълнолудна,
а музиката днес е валс,
душата- нежна нощна пеперуда,
Ще се срещнем ли с Вас?
После в бледото ухание, 
на умиращото есенно небе, 
бих положил повече старание,
за да бие лудо вашето сърце.
Ала в залата лавиците са прашни,
кървави завесите мълчат,
а в рамките са спомените страшни,
миналите дни от там крещят.
Ах простете, ръцете ми треперят,
това червеното- от виното петно,
мечтите ми не ще намерят,
своя дом. Не питайте защо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me