uFeel.me
***(отвън)
Автор: doreto66,  24 септември 2008 г. в 01:40 ч.
прочити: 357

 

Мъглата през прага
прекрачва сковано
и хлопва вратата.
Пристъпваш
и чакаш
Никой. Да ти отвори.
Мълчиш...
Забравил се - отдавна -
измежду сенките някъде.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me