uFeel.me
отдавна
Автор: gishata,  11 април 2012 г. в 15:30 ч.
прочити: 179

отдавна
някога - стихия
пречупена
в ръцете ми

отдавна
почти - миг
паднал
в съзнанието ми

отдавна
преди - живях
сега ли?!
не знам къде съм...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me