uFeel.me
отдалечаване на думите
Автор: парнар,  14 юли 2011 г. в 10:38 ч.
прочити: 163
Няма никой…
Тишина.
Есен.
Синьо… И златисто.
Кръг от листи.
Самота.
Кал.
И вятър… до звездите.

Пейка.
Гладен дървояд.
Той.
Ръжда… И ангел.
Глътка за последен път.
( Ангелът се бави…)

После… корени.
В смъртта.
Камък.
Сън от Бога.

Горе… с мократа трева…
кръст.
Листа.
И троскот.






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me