uFeel.me
...особена порода...
Автор: argonyk,  8 април 2011 г. в 20:29 ч.
прочити: 179

Моят бог... това съм си самият аз...

Не се научих ниско да се кланям.

Не мога псалми да редя на глас.

Помагам си, когато съм окаян.

 

Картини цветни са за мен иконите,

рисувани с комерсиална цел.

Измислица безсмислена - каноните,

когато знам, че път към Ада съм поел...

 

Не ми харесва да мирише на тамян.

И попските одежди не обичам...

Със себе си и с другите съм прям.

Артрит ме мъчи и не коленича...

 

Със себе си до край останах честен.

Ръка на мама съм целувал само.

На разни идоли не пея песни

и плача само върху свойто рамо.

 

Към Рая пътят е трънлив и скучен -

където си поискам, там ще ходя...

От всяко щастие до днес отлъчен -

оставам си особена порода.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me