uFeel.me
още ме боли
Автор: GLOG,  14 декември 2011 г. в 21:17 ч.
прочити: 387
като си спомня
мойта майка
рожденната ми майка
която ме е кърмила
до три години
накрая
преди да си отиде
как микроинсулт
замъгли съзнанието й
и аз за нея бях
някакво си чуждо
момче
облякло на сина й
хубавите дрехи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me