uFeel.me
няма_име
Автор: Tonita,  3 февруари 2009 г. в 18:37 ч.
прочити: 258

Не мислиш ли, че късно е за обещания

 

и поредната ти доза разкаяния?!

 

Вече няма смисъл все да ми се влачиш

 

и на рамото ми, ти, като дете да плачеш.

 

Простих ти вече - това не го мисли,

 

но просто писна ми, все мен да ме боли.

 

Ще започна всичко от начало -

 

и тебе ще забравя като за начало.

 

Не ме търси, не се обаждай вече -

 

и по-добре от мен, ти, стой далече.

 

От твоите лъжи коварни веч се уморих

 

и всичко свързано с/със теб

 

от спомените си от днес, аз заличих.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me