uFeel.me
няма_име
Автор: marieta,  2 февруари 2009 г. в 20:45 ч.
прочити: 245

Тръгвай!

Моля те върви!

Ако спреш къде оставаш?

Тичай бързо и помни

себе си да не предаваш!

Не се обръщай!

Усмихни се!

Така по-лесно е напред.

Глътни сълзите, изправи се!

Кажи си: Всичко е наред!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me