uFeel.me
няма_име
Автор: mese4inko,  21 октомври 2012 г. в 21:15 ч.
прочити: 289
Да харчиш пари по жена е най-лошата инвестиция,
освен ако не си \"Мадам\" или иначе казано - сводник.
Тогава вложеното ти се връща поне стократно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me