uFeel.me
няма_име
Автор: elina15,  5 април 2011 г. в 16:08 ч.
прочити: 210
Пред любовта останах гола.
Непокрита
с нищо.
А някой ми говореше за маски
и раздрани кожи...
Не ме е срам
от голотата...
но боли... от раната...
Защото маска нямаше.
Сега съм в плен...
на някаква тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me