uFeel.me
няма
Автор: gorocvet,  20 ноември 2009 г. в 20:28 ч.
прочити: 381
самотен храст самотни клонки
самотен цвят поръсен със роса
самотен ден самотни сълзи рони
със мирис на дъга
самотен впряг
със кон единствен
тича сам във разпиляна тишина
със крясък ручея разплисква
ала не се оглежда вече в мътната вода
самотна сянка под дървото броди
самотни песни вятърът шепти
самотен лист отронен
гледа отдалече слънцето
но без очи
и няма двама те да станат
един във друг да се вплетат
защото другият далече отлетял е
може би и той без път

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me