uFeel.me
няма си име. няма и да има.
Автор: lithium,  27 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 461
По едно време стигнах до там, че се страхувах отново да отворя страницата със страховете си.

Чувството, естествено беше непосилно за крехката ми психика и се ужасявах от нови открития.

Мислех си, че щом не поглеждам, нищо оттам не съществува и се заравях умело в пясъка.

Докато не излезеше нещо ново, каращо ме да плача, да си мисля, че идва края на света.

Мислих много...още повече се наранявах, аз не можех да бъда пренебрегвана, не и в този си живот.

Но всичко си остана така, просто нямах очи и смелост да поискам спокойствието си обратно.

То горкото беше заключено далече оттук, може би в нечие друго писмо, до някой непознат.

Сърцето ми пустееше с всеки изминал ден повече и повече, плачеше, и те молеше за милост.

И накрая си избрах място в живота ти - ей там, в онова тъмното ъгълче на края на света ти.

Там, където може би още никоя не беше докоснала със сбръчканите си опорочени ръце.

И си заживях тихо и мълчаливо, надявайки се някой ден да ме измъкнеш оттам…може би…

Стоях и си мирувах, пеех ти понякога, говорех ...обаче ти никога не чу нищо от това.

Мина време... виках те по име, но не се обърна. Накрая умрях безмълвно в онзи ъгъл.

Ти не разбра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me