uFeel.me
новият и съвършен
Автор: abased,  27 април 2010 г. в 00:13 ч.
прочити: 507
всеки го има.
никой не посяга!
Сърцето ти не търси душата ми.
Какво правиш с магнит срещу стъкло?
Не разбирам!
не ми пука. отдавна мълчи. повече няма да стърже.
чист съм от теб. измих се, одрах се, свалих те от костите.
разтворих те, трих те с киселина, кашлях, крещях, късах.
 и знаеш ли какво?
водата вече няма вкус.
няма цвят, няма мирис.
носи тялото ми без угризения и страхове.
запълва слуха ми, дробовете и пулса.
излекувах се. ампутирах с излишък, но най-важното е, че вече няма следи.
няма податлива тъкан, няма храна, сцепление, заплаха.
 знаеш ли какво?
искаш ли празни шегички?
имам тонове от онези.
надменност. гаден смях.
измама. подигравка. продажност.
злоба. завист. ненаситност! нахалство!
         парчета месо по пътя.
по пътя избухнали сънища.
   черен пясък от дъга по пътя.
по пътя сухи цветя. по пътя сиви усмивки.
увехнали въздишки, опустошени мечти, кървави погледи по пътя към безразличие.
Как не разбра, когато изгарях?
в главата ми няма легло за теб или никой.
шевовете гладки, гния без сърце.
и вече толкова много те привлича.
и какво не е наред със теб?!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me