uFeel.me
нощно
Автор: парнар,  16 декември 2011 г. в 10:42 ч.
прочити: 419

Пътеката от лунните петна

при мене ще я доведе накрая.

В онази нощна тишина,

в която болката заравям.

 

Ще чака мама. В своя сън.

Мъглата ще облича есен.

Дърветата ще наплодят.

В забравени от бога песни…

 

Съня ще сепнат призори.

В криле от нощни пеперуди.

Ще звънне мраморният скрин.

И мама в мен ще се събуди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me